Близо 70 протестиращи собственици и служители в заведения, блокираха за кратко

...
Близо 70 протестиращи собственици и служители в заведения, блокираха за кратко
Коментари Харесай

Близо 70 представители на заведения излязоха на протест в Бургас (СНИМКИ И ВИДЕО)

Близо 70 протестиращи притежатели и служители в заведения, блокираха за малко кръговото кръстовище на изхода на Бургас в посока Автомагистрала " Тракия ". Без да затрудняват движението протестиращите сега се намират на част от пътното платно. Трафикът от коли се реализира по-бавно, придвижването е натоварено. 



Полицаи на място наблюдават напрежението да не ескалира и пътят да не бъде затворен.



Причината за . Те настояват Националният проект за справяне с рецесията от Министерството на здравеопазването да бъде модифициран. 



Протестиращи споделиха: 

" Налага се да си стоим у дома, сметките всеки месец си излизат. Доходи - никакви. Принудени сме да прибягваме до заеми, залагане на движимости и така нататък "

" Изкара ни на митинг възможната заповед за възбрана на работа или ограничаването на 30%, защото сега факторите, които би трябвало да поносим са ужасно доста. Токът този месец ни е три пъти по-скъп от колкото от предходната година. Което значи, че в заведение, една чорба би трябвало да коства 10 лева Кой ще пристигна. Ние не сме отговорни, че има коронавирус. "

" Дошъл съм да поддържа сътрудниците от сектора. Това е несериозно, да стряскат хората за следващ път, че ще ни затварят. Грешка на шефа на РЗИ, просто е несериозно. "

 Протестиращите желаят и оставките на здравния министър Стойчо Кацаров, Данчо Пенчев, Ангел Кунчев и всеки, който е взел участие в основаването на проекта за деяние за битка с К19.



Очаквайте детайлности!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР